prata och prata och prata...

prata och prata och prata...prata och prata och prata...prata och prata och prata...prata och prata och prata...


Är de enda dom kan göra på barnspecialisten i Uppsala????

Ja blir så trött.

Ringde barnspec, nyss och ville ha en tid så vi kan göra en grundlig test på Sigge på VAD exakt de är han inte klarar av att äta och klarar av att äta....

men neee. Hon ville att jag skulle prata me läkaren, som naturligtvist inte va där idag. Imorrn skulle han kontakta mig för att prata vad man kan göra åt detta. Va faaan. De va en tid jag ville ha för ett test! Hur svårt ska de va?!

Så i de hela skulle vi prata me läkaren och sen prata me en dietist!

usch den bittra ssk jag prata me gjorde mig ännu mer på dåligt humör!

Läkaren tyckte när han pratade me stoffe i fredags och tyckte att vi skulle testa vanlig ersättning på Sigge innan vi fick ett nytt recept på profylac. De räckte gott och väl me en burkmat han fick igår... antar att de va den som spökade runt i hans mage i natt, då han sov oroligt, gnällde stup i ett, tappa nappen pga att låg och vred och vände sig.
Så neeej dom kan fet glömma att jag tänker ge han vanlig ersättning.

Han har redan i över 2 veckor sovit skit om nätterna, så en natt till att springa upp och ner flera gånger i timmen vill jag inte ha!

Varför kan dom inte bara lyssna på mig när jag säger att han behöver nå mer än ersättning? Han blir ju inte riktigt mätt på ersättningen, ungefär 2-2,5 timme efter han fått mat är han hungrig igen... Han följer ju kurvan bra och allt, men går upp ca 100g i veckan?!

Neeej, sannerligen. Nu får de va nog. De är absolut inte meningen att jag ska behöva bli förbannad för att få en tid för ett test.
Men får jag de inte kommer jag bli vansinnig!

fy faan, vilken jääävla start på denna jädra vecka!!


Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0