Rapsolja

...japp de är va vi ska köra på nu. Och med massa burkmat. Vi ska iaf testa och se om magen gillar de.

Så nu står potatisen på spisen och kokar, den ska sedan mosas med massa smör i.

Anledningen är att Sigge går upp i vikt lite för lite. Han måste lägga på sig nu. På 3 veckor har han bara gått upp 200g. Och de tycker även jag är väldigt lite. Nog för att han följer kurvan bra men inte lite till kan han lägga på sig.
Växt hade han också gjort. 1,5 cm.

Så nu väger vår lill klump 6555g (tror jag de va)och är 69.5 "lång"

Han sköter ju magen bra nu tack vare movicolet, men de kan han ju inte äta hela livet så :P

Annars då på bvc. Jo då, hon tyckte vi skulle ringa sjukgymnasten för att få hjälp me att han inte vänder sig. De tycker då inte jag, men ja.. får väl göra de då och få tips om hur vi ska träna. Men varför gå dit och slösa pengar på de när google finns?

Sen skulle hon skicka remiss till en dietist. Så de känns skönt att få tips på vad vi kan ge han i fall han nu skulle visa att han är gluten eller nåt..

Och populär va de inte av bvc att han satt i gåstol, hon mena på att de kan hämma han från att vilja lära sig att vända på sig och börja krypa. Just för att dom inser att de är roligare att springa runt i en gåstol. Och visst de kan ja förstå. Men han älskar ju den, och de är ju inte så att han sitter i den hela dagarna utan korta stunder.

nej nu måste ja passa potatisen!

hej me er!


Avtryck
Postat av: Nadia

Gud vilken hysteri det är på vissa bvc med vändningar hit & dit.

Jag tror att Sigge kommer vända sig när han är redo. Har en vän som har en 7-mån, aldrig har han vänt sig, vad sa dom på deras bvc? Jo, att många bebisar som inte vänder sig gör det inte för att dom är stabila & starka i en liggande position, & trivs så, vill "behålla" kontrollen så & det är INGET som helst fel, tvärtom - bara bra med en stabil & stark bebis. Dom får ingen kritik över att han inte kan vända sig utan tvärtom.

Så länge Sigge är glad & verkar må bra tror jag han utvecklas i sin takt :)

2012-06-13 @ 21:28:33
URL: http://nadiaskriver.blogg.se/

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0