Läkar besöket

så där ja.

Nu ska ja berätta, vi lydde Nattas råd och ringde en annan barnspecialist. Dom va heeeeelt makalöst bra! Fick oerhört bra bemötande och hjälp.

DOM sa att vi ska mer eller mindre kasta lactulosen för de ger mest bara gaser i magen, så nu varje morron ska han få movicol. Blandat med saft eller nåt annat flytande.
Och sen skulle vi testa att ge han lite kiwi, för de skulle tydligen sätta fart på magen.

Sen sa läkaren att dom ville ta ett blodprov på han, för att se om de är gluten allergi eller mjölk allergi. Och de gick ju si så där bra. Han fick ett emla plåster på armarna och sen fick vi komma tillbaks efter en timme. Men som  hon misstänkte, hon hitta inge blodkärl att sticka han i. Så för att krångla till allt då så måste vi upp på akis och ta blodprovet.... känns ju si så där kul. Och eftersom att dom har stängt imorrn så får vi åka in och fixa de på torsdag!

Men åh, ja känner mig så nöjd me hela besöket, hon va otroligt duktig och kunnig och hon lyssnade och förstod och kom med massa råd och tips. Fick även ett papper på olika ät bara grejer som är förstoppande och lösdrivna. Så de är ju perfekt så man vet vad man kan ge han för att han inte ska bli förstoppad igen.

Så de bästa ja gjort va att lyssna på Natta och kontaktade dessa ;)

Sigge va på sitt bästa humör idag, han skulle prata och skratta med alla han träffade på. Han fick syn på en liten flicka drygt 1 år, ooooj va han charmade omkull henne. En liten chamör till son har man minsann.
Lika med undersköterskan som skulle sticka han, han drog på väärldens leende och prata på som bara den.
Behöver jag säga att hon smälte direkt? ;)

Undra vart han fått denna charmiga sida ifrån ;)

Nu ska ja fixa och dona lite här hemma innan han vaknar.

Ha en fortsatt bra tisdag!

Avtryck
Postat av: Eva

Va braaa Marina att ni fått bra hjälp!!

Kram!

2012-06-06 @ 07:24:04
URL: http://evasten.blogg.se/

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0