Jävla föräldrar...

ja blir förbannad.

Ja blir så arg när jag ser tv 3:s reklam för "mammor och mini modeller"

Hur kan man om man är modell själv ge ifrån sig de på sitt barn som är runt 6-7 år. Vaxa de barnets ben, översminka de osv...
Va hände me de barnets barndom?

Varför inte låta ett sånt litet barn va barn. De är ju för sjutton föräldrarna som pushar på de barnet att bli modell.

Stackars barn.

Nej förbannad blir jag!

De är tur man fick en son som kommer ha som högsta dröm att bli lastmaskinist som sin far och farfar, så han kommer hålla till i sandlådan typ hela livet. Precis som sin pappa, farfar och farfars far :P

Så, nu har ja tagit mig igenom disken och plockat lite. Pausar lite för att äta me. Man måste va snabb i detta hem, sigge kan ju vakna när som helst och då har man inte tid för att äta och plocka inte.

Funderar på att när han vaknar om man ska gå ut lite i de fina vädret. Men de är ju så jäädra tråkigt att ens gå ut här, ska vi gå nånstans så måste vi gå på gamla E4an´s väg gren och den är ju typ igen plogad me den lilla snö som kom igår natt.
Hur kul är de att gå i de? Hade stora problem igår me de när ja skulle gå ut. Fast då va de ju bara massa snöblask i väggrenen som låg där. Skit kul att gå där. Nu är de nog fruset men endå.
De är ju inte så att man vill gå på själva vägen heller, va tvungen att göra de igår lite för på vissa ställen gick de bara inte att gå i väg grenen.
Skit kasst att bo så här på landet!

Nej time för lunch!


Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0