brist på rubrik!

så där ja.

nu har ja både tid och lust till att sitta vid datan.

Sigge va helt slut igår när vi kom hem, han total däcka i sin säng vid 21:15..och sov heeela vägen fram tills 02:30. Fick mat och däcka igen fram tills kl 7 :) Låg och prata och sprattla som en tok fram tills kl 8. Då var det mat dax för lillen.

Sen har vi tränat och tränat och....tränat!

De går ju så där.

Han är ju inte direkt dum i huvudet.

Meningen att vi ska träna han att ha en färg glad leksak som låter framför han. Och han ska kunna följa den leksaken från höger till vänster. Men...han stannar med huvudet rakt fram och tittar åt vänster me ögona så att han ser leksaken. Så dum är han då inte.

men...övning ger färdighet som de heter. Och vi har ju all tid i världen att träna han så :) Man får ge han den tid han behöver.

Så mellan alla träningar har jag städat. Gjort rent i vedspisen, tänt den, dammsugit, gjort rent kattlådan, slängt ut katterna, släppt in katterna, druckigt kaffe, rökt, ätit lunch, gett sigge mat, sövt honom...och ja. Nu sitter jag här.
Känns underbart att ha fått så mkt gjort.

Dock ser ju badrummet ut som ett bomb nedslag. Men de är för all tvätt(vit tvätt) som jag ej kan tvätta här hemma som ligger där inne. Men förhoppningsvis får åka till Ida på lördag och tvätta de :)

Nu- läsa bloggar och wordfeud!


Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0