mitt mamma hjärta brister- på rikigt!

vi va ju som skrivet innan till neurolgen igår med Sigge.
 
De gick KANONERS!
 
Himla bra bemött av en trevlg liten herre till läkare.
 
Han kunde konstatera att sigge är JÄTTE efter motorisk och med talet.  (no shit, varför trodde han att vi va där)
 
Han kommer att skicka remiss till att vi får göra ett eeg och sen en undersökning som ja inte minns va den hette, men han kommer bli nedsövd så dom får ta ett prov på hans muskler då Sigge är lite för slapp i sina muskler tyckte han.
och som ja trodde så kommer dom vänta med mtg röntgen tills han är 2-2,5... då hjärnan är färdig. Om de behövs då vill säga....
 
men de känns så OTROLIGT skönt att de äntligen händer nåt.
 
Dock tyckte människan(läkaren) att vi skulle fundera på de där me vårdnadsbidrag, alltså gå ner i tid på jobbet och ha han hemma.....
Glöm de!
Sigge behöver sitt dagis.
Han är i stort behov av stimulansen han får där.
 
Han har ju blivit en helt annan kille sen han började på dagis.
Hör åh häpna, han t om sver hela nätter nu i SIN säng!!
 
Aldrig att ja tar ifrån han de!
 
Så nu återstår de bara att se hur länge vi får vänta på eeg. Och de här med att han slänger huvudet bakåt, han trodde att de kunde va nå kramper eller liknade. Och om de är de så kommer de visas sig på eeg sa han.
De börjar bli för mkt nu med hans huvudkastande, han blir JÄTTE trött av att göra så. Har han gjort så i ca 5-10 min, konstant pratar vi om nu, så orkar han inte hålla huvudet uppe utan lägger sig framåt och vilar de.
De gör så ont i mitt hjärta varje kast bakåt!
Och den här vetskapen att jag inget kan göra åt de, de gör ännu ondare!
 
Älskade skatt!
 
Men iaf, nu händer de nåt... vi är en bit på väg i vår resa till en, ja jag vet inte till vad men.... till en kille som en dag ska komma igång med de motoriska?

Avtryck
Postat av: Emma

Hoppas verkligen att ni får komma snabbt och att Sigge kommer igång! Ni är jätte duktiga föräldrar, det är inte lätt att ha ett barn som är frustrerat. Och inte lätt när barnen inte följer "boken" i allt dom ska lära sig. Pressen från andra föräldrar! Kämpa på för ni har en väldigt fin pojke som snart kan det han behöver kunna!
Lycka till:)! /en annan småbarns mamma

Svar: åh tack så jätte mkt! de är ju just de..pressen från ALLA som gör en liite panik slagen! Men ja måste lära mig att koppla bort de! Så vi kämpar på i vår vardag :)
ninna

2012-12-10 @ 21:23:36

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0