en bestämd liten herre...

de må ja säga att jag har. Man kan inte tro att man ska få jollra me sigge hur som helst.
 
De gick iaf rätt bra hos sjukgymnasten, hon sa att de hon kunde se me sigges finger motorik så såg de bra ut. De är tydligen vid 10 månaders ålder som dom börjar göra fin greppen som hon kalla de, och egentligen så är han ju inte 10 månader än så.
 
Dock tyckte sigge att allt de hela va bara läskigt, nytt rum, ny människa som försökte packa på han massa konstiga leksaker som hon sen tog när han väl greppat de...
Så han bestämde sig då att inte visa att han kan vända sig, sitta, stå rätt bra om man håller i han eller stå på alla fyra. De kunde hon ju glömma....
så han skrek som en stucken gris.
 
Sen va han rätt trött me. så de gjorde de hela inte bättre.
 
Så hon visade iaf på en docka hur jag kan/ska träna han lite så. Hon va toppen den sjukgymnasten. Så om 3 veckor ska vi tillbaks igen och se om de går bättre då :)
 
Sigge har ju en favorit sida- höger. Så han gör nästan allt med höger hand och balanserar mer med höger sida. Så de va ett av allt vi måste träna upp, balansen alltså.
Och att han ska börja kunna sitta stadigare och börja resa på sig.
 
Så känner mig hel nöjd av dagens besök på ackis! Tänk att de faktiskt finns gulliga människor som jobbar där me ;)
 
Efter de besöket drog vi till Gränby, alkoholen är inhandlad och klar. Vart ett nytt linne me tills imorrn. Så.. nu är jag taggad och klar! Men får nog gott vänta tills imorrn så... hm.
 
Nu kör vi lite fredags mys här hemma, båda barnen sover middag så!
 
Let´s gooo with the flooow!

Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0