skorpion bebis

min bebis kommer bli som sin mamma- en skorpion.


Snacka om att vi kommer krocka me varandra.


De börjar redan i tid me:

När skorpionbebeisen kommer till världen så är allas ögon på henne. Och det är precis så som det kommer fortsätta vara för en lång tid framöver, då den här bebisen till varje pris vill vara i centrum av allas uppmärksamhet. Hon är dessutom en ganska manipulativ liten krabat som suger åt sig av engergin från dem omkring henne.

Skorpionen är också en smula mystisk och svårtydd, vilket gör att det kan vara svårt att veta vad som är på tok när hon börjar att gråta. Ofta är det något som döljer sig under ytan, och det kan vara mycket svårt att dra det ur henne.

Räkna med att det kan bli maktkamper med den här bebisen, då hon räknar med att mamma och pappa och syskonen ska följa hennes planer. Det positiva som följer med detta är att hon vet vad hon vill, och hon är tydlig med att informera omvärlden.

En viktig detalj är att skorpionbebisen hatar smutsiga blöjor, så byt henne ofta! Ofta kan det vara orsaken till hennes missnöjen, men det är inte alltid ni kan stoppa ett utbrott så enkelt.

Den lilla skorpionen trivs i sällskap, särskilt om hon får stå vid rodret och styra.

Sammanfattningsvis så är skorpionbebisen smart, vill göra saker på sitt eget sätt och vet hur hon ska få det hon vill. Se upp!




Alltså- preeeciiis som sin mamma! bebisen kommer va smart, gör allt för att få de han/hon vill ha :p
Men....där kommer h*n inte längre. För försöka....de kan h*n alltid försöka me.




Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0