byta BVC

...jajjamen. De är preciiis va ja ska göra.

Den där fossilen vi har i Björklinge vill ja inte ha mer.

Sigge vägde idag 3930g och va 54 lång.

Först tjatar hon åter IGEN om att han ligger under kurvan! Hon visade mig kurvan och han ligger strax UNDER de normala strecket. Men hallå?? han är ffs 5 veckor för tidig, när han skulle fötts så vägde han 3615. Vilket var och varannan unge gör. Men för henne är detta hela världen. Och jag tror inte att akis hade släppt iväg oss helt på återbesöket om de va nåt sånt. Dom sa på akis att han följer kurvan bra! 
Så barnmorskan nu menade att jag ska pula i han mer mat, han får nu 100 ml var 3e/4e timme. Vilket han blir mätt av, ger man han mer spyr han. 
Och de går inte att få i han mat om han inte är hungrig, så jag kan ju inte tvinga han när han bara då spottar ut de! 
Men de verkade hon inte fatta.

Inte hade hon noll förståelse heller för när jag började prata om att han skriker så han tappar luften och att de är psykiskt påfrestande för mig som inte får nån avlastning! Hon sa ingenting om de, inte ett råd om vad jag kan göra eller erbjöd mig att prata me nån om detta! 
jag sa att jag tror de är hans tandkött som spökar, för vi brukar massera de. Som svar på de fick jag: "hur masserar ni då? Med fingrarna?"
Eh ja? Idiot, vad trodde du, att vi massera me fötterna eller? 
Jag tänkte de men sa de inte. Men hade god lust! 

 Och inte ens då så kollade hon i hans mun om de kunde vart svamp eller nå tänder på g, eller hur munnen såg ut. Nej nej. Varför göra de liksom?

Nej så ja känner att hon ska inte egentligen jobba me barn, hon är egentligen disktriksköterska och gör väl nåt annat med förutom att hålla på me barn.
Och jag känner inte heller att de är en människa som ja får bra kemi med. En barnmorska i mina ögon ska även ha förståelse för föräldrarna och inte bara barnet!

Och hör och häpna va människan säger när jag sa att ha behöver ett recept på maten nu som börjar ta slut.

Vi MÅSTE kontakata barnspecialisten på akis, igen! Så dom får skirva ut de....... seriöst?! Dom menar på fullaste allvar att vi måste in dit, betala 115:- för de besöket för att få ett recept på laktos fri mat!??

suck.

Så hon ringde dom och då ska dom SKICKA hem ett recept som kommer itll oss i början av nästa vecka....fast ja sa att hans mat tar slut nu i helgen!
Så nu kommer ja köpa en extra burk utan recept, för jag vet att han kommer börja skrika igen och få magknip utav den andra maten.
Och inte fasiken vill/orkar jag me mer skrik!
men vad hände me morderna, skicka elektroniskt!!???

Nej fy, ja är så less och de känns som att ALLT bara går åt helvete!

Nu väntar jag på att en annan BVC ska ringa upp mig så ska ja begära att få byta, direkt!
Kan sätta 200 på att dom inte kommer tjaffsa om att han ligger under kurvan! Jag vill ha en barnmorska jag känner att jag får bra kontakt med och kan prata med och lita på. Inte den där fossilen i Björklinge!

Dagens stavas S.U.C.K!!

Avtryck
Postat av: Marina - Mamma till 4, snart 5

Lill-skrutten, det var vad två av mina grabbar vägde när de föddes.. ( inte negativt utan bara de att jag är van vid "större" bebisar )



Bra att du byter, du ska inte behöva känna sådär, nog för att många BVC är fruktansvärt bra på att trycka ner mammor och speciellt förstagångsmammor men ja.. Bra!

2011-12-01 @ 12:46:08
URL: http://snuttsies.blogg.se/
Postat av: Nadia

Gud va trist att höra att dom behandlar människor och barn på ett sånt sätt!! Byt snarast, det där bemötandet är inte ok!!

2011-12-01 @ 21:36:58

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0