mat till bebis..

ja blir så irrriterad.

Okej kontrollen idag på Sigge gick bra. Han hade ökat 10g i vikt, 10g på två dagar. Han väger nu 2765g.
Och hans biluribin hade ökat från 188 till 230. Han har en max gräns på 300 så på tisdag ska vi göra hörsel test och sen ett nytt biluribin test. Hoppas att de gått ner..

Men en sak...

När vi åkte vägde sigge 2755 och skulle ha en dygns mängd på 380 ml/dag... nu har han ökat 10g och med de så bestämde ssk att vi ska ha en dygns mängd på 430-450.....hur i helsike ska de gå till? Sigge är inte så high på de här me att nappa än, han nappar ca 25-30 i flaskan och resten åker ner i sonden. Men vi vill ju slippa sonden typ snart..
jag vill låta Sigge äta i sin takt så han kommer att orka att BARA nappa. men då kommer inte vi upp i den rätta dygns mängden.

De är det som stör mig... alla på akis är så insyltade i att just me hans vikt så SKA han äta si och så. Men ingebn tänker på att han är för de första 5 veckor för tidig eller att han orkar inte äta så mkt om man ska skita i sonden. För ju mer han får i sig i sonden ju mindre vill han nappa..

Ååååh, varför ska dom va så korkade?!
Kan dom inte bara låta han få ta de i sin egna takt, för som en ssk sa: man kan ju inte tvinga i han mat om han inte vill.
Ne exakt!

Men nu måste ja försöka pimpla i han massa mat för att få biluribinet att försvinna bort.

Om han ska äta 430-450  /dag så är de ca 36-38ml/måltid. Och de är ca varannan timme. Jo jo tjena... lycka till!

Kan ge mig på att om han inte går upp så mkt som dom vill och följer deras kurva så blir man väl inlgad pga de.

Jag har förklarat för en del ssk att de går inte att få i han allt i flaskan och att en del mängd måste ner i sonden, men dom verkar inte fatta. Visst ibland händer de att han vill ha lite och vill nappa, då ger vi han lite. Men har de gått ca 2,5-3 timmar så ger vi han en stor mängd.

Varför är ssk ett folkslag för sig....?!

Finns de nån som förstår va ja menar?!

Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0