Bra Sigge!

duktiga Sigge har dragit ur sin sond... braaaaa. Verkligen.

Eller inte.

Nu kommer vi aldrig få i honom tillräckligt som akademiska vill. Vilket då kommer resultera i att han inte kommer gå upp i vikt. Och gör han inte de så kommer vi INTE bli utskrivna på fredag...Jag kan lova att dom kommer säga att vi ska komma tillbaks på söndag eller måndag...

Varför ha de bra?

Jag hoppas att han hinner bli utskriven inom 1,5 vecka för de är vad Stoffe har kvar att va hemma med oss. Och då vill ja gärna slippa att ha akis att tänka på.

I natt hade lilla Sigge de bråkigt me sin far, han hade förmodligen en vädlig magknip. Han va missnöjd me allt, men han åt bra endå.

De märks idag för nu är han trött som bara den.

Senare ikväll kommer Sigges farmor och faster Ninni. Synd att faster Cornelia inte kan hänga på. Hon va tydligen sjuk och ja vill inte riskera att Sigge blir sjuk. Så vi får se om Sigge tänker va vaken när dom kommer. Hoppas på de kan man göra :)

Imorrn va de tänkt att Carro skulle komma, men hon har hosta så hon får fortsätta hosta på hemma hos sig. Även om de kanske inte smittar så vet man aldrig HUR känslig Sigge är. Så för att va på den säkra sidan så får hon stanna hemma!

Ne, nu är de dax för mig att göra nån nytta här hemma. Som att börja plocka bort allt min karl hunnit dragit fram under natten när han vart vaken me Sigge... förstår inte hur människan hinner plocka fram och stöka till så mkt på några timmar.......

Hejpa!

Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0