UL/KR trafik in my ass...

ja skrev ett klago mail till UL om dessa grymt varma bussar.

Detta var vad jag fick som svar:

På grund av att UL tvingats göra om en upphandling av regionbusstrafik var det omöjligt att få nya långsiktiga trafikavtal från juni i år. Som en konsekvens av detta och att de tidigare avtalen nu löpt ut var det nödvändigt att upphandla tillfälliga avtal på ett år. UL har valt att behålla de krav som gällt de senaste åren för att inte kostnaden för den korta avtalstiden skulle bli orimligt hög.

Resultatet av upphandlingen blev att vår entreprenör Nobina nu kör vissa linjer som tidigare körts av KR Trafik. De bussar som KR Trafik kört på dessa linjer är av relativt sen årsmodell och har i många fall högre komfort än vad UL kräver. Nobina har bussar som i många fall är något äldre men de uppfyller kraven som UL ställer.
När det gäller bälten i bussar kräver lagen att bussar som är av 2004 års modell eller nyare ska ha bälten. För bussar av äldre årsmodell finns inget sådant krav, men de är naturligtvis tillåtna att använda.
Om inget oförutsett inträffar kommer UL att slutföra den nu pågående upphandlingen av regionbusstrafik i så god tid att nya, långsiktiga avtal kan börjar gälla i juni 2012. Kraven i denna upphandling avseende fordonsstandard och kvalitet är högt ställda för att ge bra och bekväma resor under hela avtalsperioden.



Jag beklagar än en gång det inträffade och önskar Dig en fortsatt trevlig sommar!



Jag skiter fullsätndigt i om några jädra avtals handlingar hit åh dit... Och vad menar dom med om inget oförutsett händer? Måste de hända nåt allvarligt för att dom ska reagera eller vad? Baah, trevlig sommar in my ass.

idioter är dom allihopa.


Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0