de va droppen!

 
imorse vid 5:30 vaknade lill Hitler till liv, helt vansinnig. förmodligen drömde han nåt som gjorde han förbannad.
 
när han vaknat till lite så vart han galen på mig. De slutade med en käftsmäll, mitt hår halvt avdraget, fläskläpp och ett halvt knäckt näsben.
Alltså en helt vanlig morron i familjen Erikssons hus.
 
en helt vanlig morron, en helt vanlig dag.
 
Nu har ja fått nog av Sigges beteende mot mig, detta har pågått i 7-8 månader nu. Och de är bara MIG han skadar så här, även fast ja inte sagt ett ljud eller gjort nåt. Så är de mig han ska skada på detta vis.
 
Vi har verkligen försökt få han att förstå att de han gör är fel. Men de går inte in. Vi kan säga de upp mot 20 gånger per dag men han lyssnar inte. Han bara skriker och gråter. När de bara är jag hemma med han så kan ja inte ta i han knappt när han är förbannad, då får ja en smäll eller håret avdraget.
 
Ja han är i den härliga trots åldern, men detta är mer än trots. Ett barn med trots SKA man kunna lugna ner, prata med, få kontakt med under sitt utbrott. Inte Sigge. Damp.
 
Så jag ger upp nu. Idag tänker jag ringa bvc och få råd om vad jag kan göra. Ja vill inte ha mer fläskläppar och skallningar.
 
han måste definitivt sluta med detta innan bebisen kommer, få då kommer han garanterat få mer ilska mot mig när han inte har hela uppmärksamheten 24/7....
 

Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0