tisdag 09:02

herre min skapare så trött jag är!

Sitter och väntar på att BM ska ringa, ska höra mer om mjölkallergi hos bebisar. Ja misstänker att Sigges mage inte riktigt tål mjölken i ersättningen.
Han är ständigt missnöjd och skriker och gråter direkt när han slår upp sina vackra ögon, antar att de är magen då som gör ont. Då han drar upp benen och spänner alla muskler som bara går..

Nu ringde hon iaf, och vi ska testa nåt som heter Profylac som finns på apoteket, dyrt men funkar de så är de värt vartenda peng.

De gör ju så fruktansvärt ont i mamma hjärtat av att se han skrika och ha ont, och dessutom är de ju väldigt påfrestande för en själv att höra allt skrik.

så vi får se hur de går me magen sen då.


Fick en order av Kelly att skriva om va som hände förra sommaren.

De va så här, ja hade mer eller mindre flyttat in hos Stoffe då. Vi låg i sängen tillsammans och skulle sova för natten då vi pratar om renovering i huset och vad man kan göra osv... När vi precis pratat klart om de så hör vi hur de låter som att nån går på övervåningen. ?
Sen efter ett tag så känner jag hur kallt de blir bakom min rygg(ja ligger me ansiktet mot stoffe) och ja känner hur nånting tar mig på benet... Ni kan ju fet hajja att ja skrek som en gris!
Morronen efter de så åkte stoffe iväg till jobbet vid 4-halv 5? Jag vaknar till strax före sju tiden och ligger där och drar mig i några minuter innan nånting knackar HÅRT på väggen(på utsidan av huset) i vardagsrummet och sen väggen (på utsidan) i vårt sovrum.
Ni kan fet hajja att jag flög upp i på 0,5 sekunder.
Ja vart så jäävla rädd. Men ja kollade ut genom fönstrena, inte en människa där. Och knackningarna gick så kort tid mellan varann så ingen människa skulle ens hinna med de.

Efter de låg jag aldrig ensam i de sovrummet när Stoffe drog till jobbet, de blev soffan för mig när han gick upp.

Ja hade/har jätte svårt för vårt gamla sovrum, ja känner mig ständigt iaktagen i de rummet. Och de rummet var Serrys gamla sovrum innan hon dog.

Varje morron samma tid, strax innan kl 7 så kunde man höra på övervåningen hur de lät(inte speciellt högt) men hur nån banka på nåt. (förr bodde de en skomakare på övervåningen) Så de va väl han som satt och banka...

De är lika skumt med elen, visst de är ett gammalt hus osv.. men ibland så kan helt plötsligt elen bara inte funka, och man kollar proppskåpet(även fast man vet att propparna är nya) allt ser bra ut... och så helt plötsligt så funkar allt igen. ??
Och en gång när Stoffe kom hem så var de nån som hade vridit av huvudströmbrytaren på elcentralen, och den spaken är inte lätt att vrida på!

Visst ja är så van nu med alla dessa ljud och saker som försvinner osv.. men när jag förra sommaren var hemma med Bacardi(stoffes förra hund) och de låter massa konstigt och hunden ligger och är livrädd under köksbordet, då är de nånting fel.
Och bacardi va som en stoor schäfer.

Så jag antar att Serry inte gillade mig i början och nu är de väl nån annan som går hör omkring!


Men.... ja är glad att de inte händer saker här som de gör i svärmors hus. Där... skulle jag aldrig sova över! :P


Avtryck
Postat av: Emelie

Jag kände något liknande när vi bodde i huset i fullerö hade vi en övervåning som inte var renoverad. Vi hade det som förråd och där vi hängde tvätt för att få undan det från resten av huset. Men när jag stod där uppe och hängde tvätten kunde jag känna hur det var något som strök sig mot min rygg. Sen kändes det som att det var någon som slängde med sitt hår så jag fick det på min axel. Tyckte att det var jätte obehagligt att vara där uppe själv.

2011-11-08 @ 10:30:56
URL: http://http://emison.devote.se/
Postat av: Emelie

Award!

Bara fem frågor jag skickar vidare till dig :)

1,Varför började du blogga?

2,Vilka bloggar följer du?

3,Vilken är din favorit färg?

4,Vilken är din favorit film?

5,Vilket land/länder vill du besöka och varför?

2011-11-08 @ 10:58:45
URL: http://http://emison.devote.se/
Postat av: Petra

Profylac var ju det jag skrev om först när du frågade omersättning, det var det robin hade i början, dyrt, men vi fick det på recept och det är en bra ersättning för bebisar som inte tål semper's. Hoppas Sigge blir gladare snart :(

2011-11-08 @ 11:16:53
URL: http://exnextdoor.blogg.se/

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0