JÄVLA KOLIK!!!

ja blir galen.
ja blir så ÅÅÅÅH.

Så alla ni som tycker Sigge är så jädra söt, ta han några kvälla/nätter så får vi se va ni tycker sen. Visserligen är han fort underbart söt och ja älskar han endå trots att han skriker varje kväll.

Ja orkar inge mer för ikväll!

Han har gnällt i stort sett hela dagen, han tystna när Stoffe kom hem och somna. Och så började han igen när Stoffe skulle sova nu.
Skrik och panik.
En trött mamma som inte orkar. Jävla bra kombination.

Ni kan FET hajja att Stoffe ska få ta han HELA helgen, och ja kan sätta 100 spänn på att då kommer han inte skrika lika mkt som han gör me mig.

Ja fick han tyst för ikväll iaf. de känns som att natten kommer bli lång...

Fy faaan va ja hatar kolik, magvärk och allt faan va de heter!  

God natt, om de nu blir nån!


Avtryck
Postat av: Nadia

Åh tänkte på att jag skulle berätta för dig att vi pratade om kolik på föräldrarutbildningen. Barnmorskan sa då att dom på förlossningen, BVC gör ett STORT problem och inte talar om för nyblivna föräldrar om 'tillväxtspurten' bebis har när han/hon är 3-10 veckor gammal. Dom kan skrika KONSTANT och inget hjälper! Föräldrarna får då rådet av BVC att det är kolik och använd magdroppar m.m - funkar ej! Har man fått en sån bebis som har en sån tillväxtspurt så är det bara att stå ut, och massera - droppar hjälper oftast inte!

Kul att dom inte talar om det för nyblivna föräldrar! Sen finns det en film om just den fasen utav Gudrun Abascal (hon som skriver förlossningsböcker) - där berättar hon mer ingående om vad som händer och vad man kan göra.

Vet ingen mamma som fått detta förklarat för sig av någon barnmorska eller BVC.

Knappt så man kan tro att man bor i samma land när man pratar med vissa nyblivna mammor som knappt fått någon information alls =/

2011-11-03 @ 09:41:14
URL: http://nadiaskriver.blogg.se/

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0