snurrigt värre...

ja men varför ska nånting va lätt för?


de är väl bra onödigt att göra de lätt för sig.


men iaf, jag fick tag på chefen på ackis. Herregud. Om ja nångång i mitt liv, vilket aldrig kommer infalla men endå, blir chef för nån verksamhet. Så kommer jag aldrig stå och försöka försvara mina anställda om de kommer klagomål på hur dom beteer sig. Aldrig. Därutav så kommer ja inte passa som chef.

De va precis va denna chef gjorde, försökte försvara denna läkare jag träffade. Att hon va specialist och sååå duktig på de här och de här.... bla bla bla.

Men hon även beklagade såå mkt att ja blivit illa bemött osv...yeah right att hon tyckte de egentligen.

Hur som helst skulle denna chef prata me nån överläkare så ja får träffa denna överläkare och få svar på ALLA mina frågor.. och ja hoppas verkligen att de går vägen nu då.

Även om de inte är nån fara så vill jag höra VAD dom tänker göra me mitt barn när de föds om dessa prickar och vätska är kvar....

De är väl det jag mest vill veta.

Och att de ska va så svårt för en läkare att berätta de för en förstföderska verkar ju sjukt. De är de första jag skulle tänka på om jag va läkare, att informera patienten om allt! Även om patienten inte frågar....


Hm......


Och nu väntar väl en tid med massa bråk med dessa käääära försäkrnings kassan, att man ska behöva bråka sig fram i livet???

Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0