Lite roligt...

så här står de på akademiskas hemsida om kvinnosjukvård:

"Kvinnosjukvården på Akademiska sjukhuset i Uppsala arbetar utifrån en helhetssyn på patienten och i ett samarbete mellan olika personalkategorier.

Vi vill ge en bra medicinsk vård med bra bemötande och god omvårdnad till de patienter som kommer till oss. Kvinnosjukvården spänner över ett brett register med många existentiella aspekter.

Kvinnoklinikens uppdrag är att ansvara för kvinnosjukvården i Landstinget i Uppsala län och att som universitetssjukhus kunna erbjuda kvinnorna
såväl i Uppland som i regionen högspecialiserad vård"


Hm....ja vad ska man säga?


Väntar iaf på att chefen ska ringa upp mig. Hoppas att kärringen gör de me...

I natt trodde jag seriöst att jag skulle dö, hade så fruktansvärt ont i bäckenbenet(foglossning) Hur jag än låg så gjorde de ont. Lyckades sova nån timme iaf, men hade såå ont imorse me, så de blev till att bli hemma idag.

De börjar släppa lite nu..fy fan. de här me foglossning är inte roligt.

jag kan säga så här, de kommer nog dröja innan ja skaffar en till unge efter denna...

Ha, ja måste berätta om min sjukaste dröm ja hade inatt.

Jag och stoffe skulle åka hem till mina föräldrar för att fika, de va sent på kvällen säkertr runt 20-21 tiden. Så när vi kommer dit så säger mamma att jag har ju fått en dotter. - JAA men de har ja ju säger ja.
Utan att ens veta om att ja fått en dotter. Men denna dotter skulle då va 15 veckor för tidigt född så hon låg på neonatal avdelningen. Så, jag mamma och stoffe åkte dit på kvällen. Hon va de söötaste ja sett när hon låg i son kuvös. Men......hon hade en frisyr som hette duga. De va kort klippt, ungefär till örona och en lugg som va spik rakt klippt. En riktig tant frisyr...
hahaha.

Herregud... Va man kan drömma sjuka drömmar. Och att dom är så starka så man kommer ihåg dom.

Nej nu ska ja lägga mig och vila tror ja.

Hörs sen!


Avtryck

vill du nåt, skriv här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0